Yrityspalvelut

Yritystilaisuuksien järjestäminen vaatii kokemusta ja osaamista sekä sitä, että tietää mikä toimii ja mikä ei. Onpa yrityksesi seuraava tilaisuus pikkujoulu, tuotelanseeraus, harjannostajaiset, henkilökunnan virkistyspäivä, cocktailtilaisuus, asiakastilaisuus, tilinpäätösjuhla tai Get Together, niin ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Voit viettää tilaisuutesi Huvituvalla tai pyytää toimituksen omiin tai muihin vuokraamiisi tiloihin.

Kokouspaketit

Kokouspaketit tarjoiluineen suunnittelemme aina tapauskohtaisesti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Valittavanasi on puolipäivä-kokouspaketti, jolloin tila on käytössä tarvittavan ajan vain sinun ryhmällesi. Paketti sisältää tilan käytön sekä aamiaisbuffetin.

Koko päivän kokouspaketti sisältää tilan käytön sekä seuraavat tarjoilut: aamukahvin/-teen ja suolaisen tai makean syötävän, lounaan sekä iltapäiväkahvin/-teen sekä suolaisen tai makean syötävän. Tarjoilut voidaan muokata aina yrityksen toiveiden mukaisesti. Tilasta löytyy projektori, valkokangas, valko- ja fläppitaulu.

Tiimi- ja virkistyspäivät

Meillä tiimi- ja virkistyspäivien vietto onnistuu mukavasti, sillä tilastamme löytyy niin viralliseen osuuteen tarvittavat laitteet kuin tilaa muuhunkin toimintaan. Kauttamme voit myös tilata mm. hyvinvointiin, tiimityöskentelyyn yms. valmennusta yhteistyökumppaniltamme Johanna Kempfiltä. Hänen yrityksensä Unelma & Oivalluksen missio on parantaa yritysten ja yksilöiden menestystä ja hyvinvointia.

Yritysjuhlat

Suunnittelemme mielellämme kanssasi yritysjuhlasi tilinpäätösjuhlista kesä- ja joulujuhliin. Juhlasaliimme mahtuu 110 henkilöä niin buffet kuin istuvallekin illalliselle. Voit tilata kauttamme myös ohjelmaa juhliisi.