Ravintolasali: Muistotilaisuudet

Tilausravintola Huvituvan lisäksi toimimme Hietaniemen hautausmaalla sijaitsevan ravintolasalin vetäjinä. Hietaniemen Sali tarjoaa valoisan, avaran ja rauhallisen tilan muistotilaisuuksille. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuudet hienotunteisesti ja vuosien tuomalla kokemuksella aina asiakkaan ajatuksia kuunnellen ja toiveita arvostaen.
Hietaniemen Sali toimii myös lounassalina, mutta vaihtaa muistotilaisuuksissa ilmeensä juhlalliseksi ja levolliseksi juhlatilaksi. Liinoitamme aina pöydät ja somistamme salin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jaamme salin tyylikkään harmaalla väliverholla omaksi rauhalliseksi tilakseen, josta avautuu upea näkymä suoraan Hietaniemen hautausmaalle.

Autamme suunnittelemaan muistotilaisuuden tarjoilut pienimuotoisesta kahvitilaisuudesta kokonaisen menun kattavaan ruokatarjoiluun. Tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaisen peruspaketin, joka pitää sisällään:

  • tilan varauksen yksityiskäyttöön
  • menun ja sen suunnittelun
  • tarjoiluastiaston
  • kankaiset valkoiset pöytäliinat, paperiset servetit, lasiset kynttilänjalat ja tuikkuastiat sekä kynttilät ja tuikut
  • kattaus-, tarjoilu- ja siivoustyön.

 

Edellä mainittujen lisäksi kattaukseen on mahdollista valita lisähintaan myös valkoiset kankaiset servetit ja/tai tuolien somisteiksi valkoiset tuolihuput, jotka vuokraamme yhteistyökumppanimme kautta. Mikäli asiakas haluaa, hoidamme myös kukat tilaisuuteen asiakkaan valinnan mukaan tai vaihtoehtoisesti asiakas voi tuoda kukat itse suoraan juhlatilaan.