Olen toiminut ravintola-alalla vuodesta 1982 ja se on vienyt minua aikamatkalle Helsingin parhaimmista hotelleista ja ravintoloista omaan Huvituvan keittiööni.

Nykymaailmassa ruokatrendejä ilmestyy kuin sieniä sateella. Itse uskon, että ruokatrendit, menneisyys, nykyisyys, kokemus ja mielikuvitus yhdistyy keittiössä ateriakokonaisuudeksi, joka vie kielen mennessään. Kokkaukseni kivijalka löytyy vieläkin sanoista ”rakkaudesta ruokaan”, siitä filosofiasta syntyy aidot, mieleenpainuvat maut.

Viimeisten vuosikymmenien aikana suomalaiset ovat oppineet nauttimaan hyvästä ruuasta ja juhlista, sekä vaatimaan erinomaista palvelua. Ravintola- ja catering-palveluihin uskalletaan ja halutaan satsata, sillä me suomalaiset haluamme hemmotella itseämme.

Erinomainen palvelu on itselleni tärkeää ja haluan sen toteutuvan jokaisen asiakkaan kanssa – haluan antaa sinulle sen kokemuksen, jonka itse toivon saavani niin ravintoloissa kuin muissakin palvelutilanteissa.

Tervetuloa Huvitupaan, nauttimaan erinomaisesta palvelusta ja loistavasta ruuasta!

Juha Laine