Palvelut

Henkilökuntamme huolehtii kaiken alusta loppuun ja on mukana jokaisessa tilaisuudessa hoitamassa kaiken ruuanlaitosta, koristeluun, tarjoiluun ja siivoukseen. Sinun tarvitsee tulla vain paikalle ja nauttia seurueesi kanssa loistavasta ruuasta ja palvelusta.

Tila ja henkilömäärä

Juhlasalimme on avara, vaalea ja valoisa tila, jossa istuva- tai buffet-illallinen voidaan kattaa enimmillään jopa 90 hengelle. Juhlasalissa on tilaa myös vihkimiselle, tanssille, bändille/dj:lle sekä mahdollisille esityksille.

Tilan päädystä löytyy baari, jonne saat kaikki juomat kylmään ja helposti saataville. Tilava, ikkunoilla varustettu ja tarvittaessa lämmitettävä, suuri parveke mahdollistaa vilvoittelun juhlien aikana.

Ruoka

Tarjottavat ruuat valmistetaan suurella sydämellä, 23 vuoden catering-kokemuksella Delicatessenin ammattitaitoisten kokkien toimesta. Löydät sivuiltamme menuehdotukset, jotka ovat mahdollista räätälöitä myös toiveidesi mukaisesti. Halutessasi suunnittelemme juuri sinulle sopivan menukokonaisuuden.

Juomat

Huvituvalla ei ole anniskeluoikeuksia.

Aukioloajat

Huvituvan aukioloaika on sovittavissa sinun toiveidesi mukaan, ja meillä voit juhlia pikkutunneille saakka häiritsemättä ketään.

Musiikkiin ja esiintymiseen tarvittavat laitteet

Juhlasalista löytyy äänentoistolaitteet, joihin voi kytkeä kannettavan tietokoneen tai muun musiikkilaitteen. Tehokkaat kaiuttimet takaavat hyvän äänentoiston. Käytettävissänne on myös projektori, valkokangas, valkotaulu & fläpit.

Kattaukset ja koristelut

Kokonaispakettiimme kuuluu aina peruskattaus ”Basic”, jota voit tarvittaessa koristella lisää itse. Halutessasi sopivan teemakattauksen voit valita Romantic- tai Huvikumpukattauksen ja näin säästät aikaa ja vaivaa jättämällä koristelun meille. Löydät lisäinfoa ja kuvia kattausvaihtoehdoista välilehdeltä kattaukset ja koristelut.

Catering-palvelut

Palvelemme kattavasti myös kaikenlaisissa cateringtoiminnoissa olet sitten yritys- tai yksityisasiakas. Pyydä tarjous cateringpalveluistamme, kun järjestät tilaisuuden/juhlan omissa tai toisen palveluntarjoajan tiloissa.

Tarjoukset

Huvituvassa tarjoamme sinulle selkeän kokonaispaketin, joka mahdollistaa upeat juhlat ja jonka avulla sinun on helppo nähdä tilaisuutesi kokonaiskustannukset ilman yllättäviä menoeriä.

Kustannusten pohjana toimii arvonlisäverollinen hinta, joka käsittää koko paketin:

  • tutustumiskäynnin tilassa
  • suunnittelupalaverin
  • tilan yksityiskäytön
  • menun suunnittelun toiveidesi mukaan
  • tarjoiluhenkilökunnan
  • tarjoiluastiaston
  • kankaiset pöytäliinat
  • valitsemasi kattauksen
  • loppusiivouksen

Halutessasi jotain enemmän, kerro toiveistasi ja räätälöidään juuri sinulle sopiva juhlapaketti.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 020 798 3060, sähköpostitse info@huvitupa.fi tai lähetä tarjouspyyntö täältä.