Huvitupa

Moni tyytyväinen asiakas on valinnut meidät ja tilamme juhlansa viettopaikaksi kiitellen loistavaa ruokaa, joustavaa ja huoletonta, mutta samalla korkeatasoista ja ammattitaitoista toteutusta.

Palvelemme kaikenlaisessa tilausravintola ja catering toiminnassa, olet sitten yksityis- tai yritysasiakas.

Huvituvan yhtenäinen, valoisa juhlasali yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Huvituvasta ideaalin paikan erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. On tilaisuutesi sitten hääjuhla, karonkka, pikkujoulut, osakunnan vuosijuhla, syntymäpäiväjuhla, valmistujaisjuhla, lapsen nimijuhla, virkistys/kokouspäivä tai aamiaistilaisuus. Autamme sinua myös muistotilaisuuden järjestämisessä, jotta surun keskellä tilaisuuden järjestäminen on mahdollisimman vaivatonta.

Tarjouspyyntöihin perustuvat tarjouksemme kattavat kokonaispaketin.

Tiivis asiakaslähtöinen yhteistyömme ja huolellinen ennakkosuunnittelu takaavat laadun ja luotettavan toteutuksen, juuri sinun juhlillesi.

Meille on tärkeintä, että sinä voit keskittyä omaan tapahtumaasi tai juhlaasi, niin ennen juhlaa, juhlan aikana kuin juhlan jälkeenkin. Sinun tehtäväsi on vain saapua paikalle ja ottaa tila haltuusi – Sinä sävellät – me sovitamme!

Toivotamme sinut ja seurueesi tervetulleeksi!

Kysy rohkeasti tarjousta!