Hietaniemen ravintolasali: Lounas

Hietaniemen ravintolasali toimii päivisin lounasravintolana, joka on myös yleisön käytössä.

Buffetlounas on tarjolla arkisin klo 10.30 - 13. Lounasbuffet sisältää salaattipöydän, lämpimän ruoan sekä kahvin ja satunnaisesti myös jälkiruoan. Viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät alta.

Lounasbuffetia ovat tervetulleita nauttimaan myös erilaiset ryhmät. Ryhmien lounaista tulee ilmoittaa meille etukäteen mahdollisuuksien mukaan mielellään pari viikkoa ennen vierailua. Ilmoitukset joko puhelimitse p. 044 309 3473 tai sähköpostitse info@huvitupa.fi.

LOUNASLISTA VKO 8 / 2018

Maanantai:

  • Ranskalaista kasvissosekeittoa VL, G

Tiistai:

  • Belmannin pannua VL, G

Keskiviikko:

  • Kinkku-ananaspizzaa VL

Torstai:

  • Jauhelihamureketta ja sienikastiketta VL

Perjantai:

  • Oskarinleikettä VL

Lounas sisältää salaatin, salaattikastikkeet, leivät ja levitteet/margariinit sekä kahvin/teen ja satunnaisesti jälkiruoan. Juomavaihtoehtoina ovat vesi, sekamehu, lasi maitoa tai piimää.

Tervetuloa syömään ja hyvää ruokahalua!

 

Hietaniemen ravintola toimii pääasiallisesti henkilöstöravintolana hautausmaan työntekijöille, mutta tervetulleita ovat myös muut ruokailijat. Talviajan alkaessa työntekijöiden määrä hautausmaalla on vähentynyt huomattavasti, jolloin myös lounasbuffetimme on supistunut lounaaksi ja jatkaa tällä tavalla n. maaliskuun loppuun saakka. Otamme kuitenkin vastaan ennakkokyselyjä ja -tilauksia muutaman hengen tilauksista suurempiin, jolloin pystymme palvelemaan ruokailijoita parhaalla mahdollisella tavalla.