Hietaniemen lounas ja sali

Hietaniemen lounas ja sali toimii arkisin maanantaista perjantaihin lounasravintolana, joka on avoinna niin hautausmaan työntekijöille kuin kaikelle yleisölle. Lounasbuffet on katettuna klo 10.30 - 13.00  - tervetuloa!

Lounas sisältää  lämpimän ruoan lisäksi kattavan salaattibuffetin, salaattikastikkeet, leivät ja levitteet/margariinit sekä kahvin/teen ja satunnaisesti jälkiruoan.  Juomavaihtoehtoina ovat vesi, sekamehu sekä lasi maitoa tai piimää. Talviaikana joudumme hiukan supistamaan tarjontaamme, mutta hautausmaan kausityöntekijöiden aloittaessa heti pääsiäisen jälkeen laajennamme jälleen tarjontaamme.

Avara ja valoisa sali soveltuu erinomaisesti myös muistotilaisuuksiin. Tilaisuuksien järjestämisestä löytyy lisätietoa jäljempänä.

Lounaslistaa ja salin tapahtumia päivitämme myös Facebook-sivuilla "Hietaniemen lounas ja sali".

Lounaslista vko 2 / 2018

Hietaniemen ravintola toimii pääasiallisesti henkilöstöruokalana hautausmaan työntekijöille, mutta tervetulleita ovat myös muut ruokailijat. Talviajan alkaessa työntekijöiden määrä hautausmaalla on vähentynyt huomattavasti, jolloin myös lounasbuffetimme on supistunut lounaaksi ja jatkaa tällä tavalla n. maaliskuun loppuun saakka. Otamme kuitenkin vastaan ennakkokyselyjä ja -tilauksia muutaman hengen tilauksista suurempiin, jolloin pystymme palvelemaan ruokailijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Maanantai:

  • Lihapullia VL

Tiistai:

  • Porsaan ulkofileetä wanhan ajan kermakastikkeella VL

Keskiviikko:

  • Texmex-tortillat VL

Torstai:

  • Rakuunakanaa VL, G

Perjantai:

  • Paistettua lohta sekä muhennettua perunaa ja fenkolia VL, G

Lounas sisältää salaattibuffetin, salaattikastikkeet, leivät ja levitteet/margariinit sekä kahvin/teen ja satunnaisesti jälkiruoan.  Juomavaihtoehtoina ovat vesi, sekamehu, lasi maitoa tai piimää.

Tervetuloa syömään ja hyvää ruokahalua!

Hietaniemen lounas ja sali sijaitsee Hietaniemen kauniin hautausmaan muurien sisäpuolella osoitteessa Hietaniemenkatu 20. Helpoiten paikalle löytää hautausmaan pääportin viereisestä sisäänkäynnistä ja sen jälkeen suunnistamalla kohti vaaleaa, matalaa rakennusta. Lounasravintolaan pääsee myös hautausmaan puolelta. Bussi 24:n pysäkit löytyvät heti Hietaniemenkadun puolelta portin sisäänkäynnin kohdalta.

 

Lounassali muuntautuu myös muistotilaisuuksiin

Hietaniemen lounas ja sali soveltuu suojaisan ja rauhallisen sijaintinsa ansiosta erinomaisesti  myös muistotilaisuuksiin. Itse sali on avaran vaalea ja valoisa, ja se soveltuu jopa 70 hengen tilaisuuksiin.

Arkipäivisin (ma-pe) tila on käytettävissä muistotilaisuuksiin alkaen klo 15 lounasajan päätyttyä. Lauantaisin tila on vapaana heti aamusta alkaen. Lisää kuvia ja ajankohtaisia päivityksiä kannattaa seurata Facebookissa nimellä Hietaniemen lounas ja sali 

Muistotilaisuuksien yhteydenotot: p. 044 309 3473 tai  050 595 6064 /Juha  Laine, Good ol´boys Oy

S-posti:
info@huvitupa.fi