Hietaniemen sali täyttyy joulun tuoksuista ja avaa ovensa Joulukahvilalle 20. - 23.12. väliseksi ajaksi!

Pientä suolaista ja makeaa purtavaa, höyryävän herkullista lohikeittoa sekä tietenkin lämmintä glögiä. Virittäytymistä ja rauhoittumista joulun tunnelmaan. Pysäyttävä Hietaniemen hautausmaan kynttilämeri suoraan salin ikkunoista. 
Tätä kaikkea löytyy Joulukahvilastamme!

Kahvila on avoinna jouluviikolla seuraavasti:
ke 20.12. klo 16 - 19
to 21. ja pe 22.12. klo 12 - 19
la 23.12. klo 10 - 21.

Lämpimästi tervetuloa!

 Päivitämme tapahtuman tietoja Facebook-sivuilla "Hietaniemen lounas ja sali".

Lounaslista vko 50 / 2017

Hietaniemen lounas toimii pääasiallisesti henkilöstöruokalana hautausmaan työntekijöille, mutta tervetulleita ovat myös muut ruokailijat. Talviajan alkaessa työntekijöiden määrä hautausmaalla on vähentynyt huomattavasti, jolloin myös lounasbuffetimme supistui lounaaksi viikosta 46 alkaen. Otamme kuitenkin vastaan ennakkokyselyjä ja -tilauksia muutaman hengen tilauksista suurempiin, jolloin pystymme palvelemaan ruokailijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Maanantai:

  • Karjalanpaistia VL, G

Tiistai:

  • Tonnikalapastaa VL

Keskiviikko:

  • Possunleikettä ja pippurikastiketta VL

Torstai:

  • Punaviinikukkoa VL 

Perjantai:

  • Kalapuikkoja ja voikastiketta VL

Lounas sisältää salaattibuffetin, salaattikastikkeet, leivät ja levitteet/margariinit sekä kahvin/teen ja satunnaisesti jälkiruoan.  Juomavaihtoehtoina ovat vesi, sekamehu, lasi maitoa tai piimää.

Tervetuloa syömään ja hyvää ruokahalua!

Hietaniemen lounas ja sali sijaitsee Hietaniemen kauniin hautausmaan muurien sisäpuolella osoitteessa Hietaniemenkatu 20. Helpoiten paikalle löytää hautausmaan pääportin viereisestä sisäänkäynnistä ja sen jälkeen suunnistamalla kohti vaaleaa, matalaa rakennusta. Lounasravintolaan pääsee myös hautausmaan puolelta. Bussi 24:n pysäkit löytyvät heti Hietaniemenkadun puolelta portin sisäänkäynnin kohdalta.

 

Lounassali muuntautuu myös muistotilaisuuksiin

Hietaniemen lounas ja sali soveltuu suojaisan ja rauhallisen sijaintinsa ansiosta erinomaisesti  myös muistotilaisuuksiin. Itse sali on avaran vaalea ja valoisa, ja se soveltuu jopa 70 hengen tilaisuuksiin.

Arkipäivisin (ma-pe) tila on käytettävissä muistotilaisuuksiin alkaen klo 15 lounasajan päätyttyä. Lauantaisin tila on vapaana heti aamusta alkaen. Lisää kuvia ja ajankohtaisia päivityksiä kannattaa seurata Facebookissa nimellä Hietaniemen lounas ja sali 

Muistotilaisuuksien yhteydenotot: p. 044 309 3473 tai  050 595 6064 /Juha  Laine, Good ol´boys Oy

S-posti:
info@huvitupa.fi