Perhejuhlat

Kastejuhlat

Kastetilaisuus tai nimiäiset ovat ihmiselämän ensimmäinen juhla, perhejuhla parhaimmillaan. Voit järjestää juhlat Huvituvan juhlasalissa, seurakunnan tiloissa, kotonasi tai jossain muussa sopivassa paikassa. Tarjoamme juhlaan valitsemasi herkut menuista, suolaisiin ja makeisiin kakkuihin tai sormisyötäviin. Kastejuhlassa voidaan siis tarjoilla juhlava menu kakku kahveineen tai valikoima herkkuja kahvin kera.

Rippijuhlat

Myös rippijuhlat voidaan järjestää tiloissamme, muissa vuokratiloissa tai kotonasi. Annamme mielellämme ehdotuksia ja suunnittelemme yhdessä kanssasi ihanat perhejuhlat. Anna myös päivänsankarin itsensä osallistua juhlan suunnitteluun ja ruokien valintaan, niin päivästä tulee päivänsankarin näköinen.

YO-juhlat ja valmistujaiset

Skål - monen vuoden opiskeluputki on takana ja uusi elämänvaihe edessä. Huvitupa toivottaa ylioppilaat ja muut valmistuneet vieraineen juhlimaan joko isosti maittavien ruokapöytien tai hiukan pienemmin esimerkiksi herkullisten voileipä- ja täytekakkujen ääreen. Kaikki onnistuu - kerrot vain meille toiveesi ja me hoidamme toteutuksen. Tarjoilut hoituvat sujuvasti myös valitsemaasi juhlatilaan tai vaikka kotiisi.

Menuta suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon se, että yo- ja valmistujaisjuhlat kestävät monta tuntia ja vieraita tulee ja menee koko päivän ajan. Tästä syystä voi olla parasta tarjota kylmää haarukalla- tai sormin syötäviä ruokia.