Muistotilaisuudet

Surun yllättäessä voimavarat ovat vähissä. Hautajaiset ja niiden jälkeinen muistotilaisuus on omaisille surun keskellä raskas järjestettävä. Tämän vuoksi haluamme tehdä muistotilaisuuden järjestämisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi.

Huvitupa tarjoaa rauhallisen ja levollisen juhlatilan, jonne mahtuu suurempikin seurue. Annat vain suuntaviivat siitä, millaisen tilaisuuden ja tarjoilun haluat ja huvitupa toteuttaa sen ammattitaidolla ja hienotunteisesti toiveitasi kuunnellen. Hoidamme myös kukat tilaisuuteen valintanne mukaan tai vaihtoehtoisesti voitte tuoda kukat itse suoraan juhlatilaan.

Järjestämme muistotilaisuuksia myös Hietaniemen kauniin hautausmaan alueella toimivassa lounasravintolassa osoitteessa Hietaniemenkatu 20. Ravintolasali  sijaitsee vaaleassa, matalassa rakennuksessa täysin rauhassa ja suojassa ulkopuoliselta hälyltä hautausmaan muurien sisäpuolella. Sali on avaran vaalea ja valoisa, ja soveltuu hyvin jopa 70 hengen tilaisuuksiin. Paikalle pääsee sekä hautausmaan pääporttien viereisestä sisäänkäynnistä että vanhan kappelin puolelta suoraan kauniin hautausmaan läpi. Annan mielelläni lisätietoja sekä itse tilasta että muistotilaisuuden järjestämisestä tiloissa.

Menu-välilehdeltä voit valita herkut kattavaan kahvipöytään tai kokonaisen menun. Halutessasi suunnittelemme kanssasi menun alusta loppuun makusi mukaan.