– 15.3.2018 Hietaniemen ravintola & Sali avasi omat kotisivut

Toinen juhlatilani, Hietaniemen ravintola & Sali on saanut nyt ihan omat kotisivut! Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihin osoitteessa www.hietaniemenravintolajasali.fi.

Totesimme, että on ehkä kuitenkin selkeämpää, että molemmilla juhlatiloillamme, Hietaniemen Salilla ja juhlatila & catering Huvituvalla, on sekä omat kotisivut että nykyään myös omat sähköpostiosoitteensa. Molemmilla tiloilla on hyvin samankaltainen ja yhtenäinen palvelumalli, mutta itse tuote hiukan erilainen. Hietaniemen ravintola & Sali keskittyy muistotilaisuuksiin sekä arkipäivisin lounaaseen, juhlatila & catering Huvitupa puolestaan on avoinna ainoastaan tilauksesta ja soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aina ristiäisistä valmistujaisjuhliin sekä hääjuhlista muistotilaisuuksiin.

Hietaniemen ravintola & Salin yhteystiedot ovat seuraavat ja löytyvät luonnollisesti myös uusilta kotisivuilta:

Sähköposti: info@hietaniemensali.fi

Puhelin: 044 309 3473 (sama numero kuin juhlatila Huvituvalla)

Osoite: Hietaniemenkatu 20, 00100 Helsinki 

Kotisivut: www.hietaniemenravintolajasali.fi

Huom! Infoa Hietaniemen Salista löytyy edelleen myös Huvituvan kotisivuilta oman linkin takaa. Näillä sivuilla on edelleen mainittu Huvituvan sähköpostiosoite Hietaniemen Salin yhteystiedoissa, mutta ei hätää – myös tuohon osoitteeseen lähtevät postit tulevat perille – pikku hiljaa ohjaamme Hietaniemen asiakkaat asioimaan oikeille sivuille.

Tervetuloa tutustumaan niin uusiin kotisivuihin kuin piipahtamaan paikan päällä!